Home » Meer info over bestellingen - levering - afhaling

Meer info over bestellingen - levering - afhaling

- Al onze prijzen in onze webshop gelden bij afhaling bij ons te Elversele.

- Wil  U graag uw bestelling laten leveren?  U vindt in onze webshop aparte rubriek 'Verzending en levering' . Daar kan U een optie kiezen volgens uw bestelling. Voeg deze optie toe in uw winkelwagen.

- Vindt U bij levering geen optie die aansluit bij uw bestelling? Contacteer ons dan via email, wij geven U dan een passende prijsofferte voor levering.

 

De foto's en beschrijvingen van de olijfbomen  in de webshop zijn een zo goed  mogelijke weergave van de bomen  in werkelijkheid, maar ons aanbod wisselt hier steeds in.

De foto's van de potten zijn een zo goed mogelijke weergave van de kleuren, omdat echter alle potten uniek zijn met de hand gemaakt en geschilderd worden kunnen er kleine kleurverschillen zijn met de pot in werkelijkheid

Daarom geven we er steeds de voorkeur aan dat U uw boom of pot zelf komt uitkiezen, zo bent U zeker dat U een boom of pot krijgt die volledig aansluit aan uw wensen. De bomen kunnen makkelijk vervoerd worden met aanhangwagen, zo kan U die ook direct meenemen als U er 1 zou komen uitkiezen, en spaart U zo ook de leveringskosten uit. Enkele goede spanbanden meebrengen is wel noodzakelijk zodat U boom goed kan vastmaken voor onderweg.

 

 

Heeft u hierover nog vragen of eventueel  suggesties? Dan horen we die graag.