Home » Olijfbomen » Olea europea 'bonsai'

De bomen uit deze collectie zijn stuk voor stuk door ons zelf geselecteerd om er zeker van te zijn dat we U de beste olijfbomen kunnen aanbieden.

Al deze bomen hebben jaren op de olijfgaarden gestaan in zon, wind en warmte, en hebben daardoor elk een zeer uitgesproken vorm en stam.

We hebben in deze collectie een zeer ruime keuze, met bomen van 40 cm tot wel 200 cm stamomtrek, en een leeftijd van 40 tot 150 jaar oud!                  Alle met een zeer mooi ontwikkelde kruin. Deze bomen hebben een totale hoogte inclusief pot van ca 220 tot 350 cm.

Stuk voor stuk zijn deze bomen authentiek, en zullen zeker zorgen voor een Zuiderse sfeer op uw terras, in uw patio of tuin, aan uw zwembad...

Hebt u liever een kleinere boom of  een boom met speciale vormsnoei? Ook in deze hebben we een ruim assortiment, kijk daarvoor even op de andere pagina's van de Olijfbomen

 

Uitverkocht

Olea europea 'Bonsai' SUPERPROMOTIE

€ 195,00
Uitverkocht

Olea europea 'Bonsai' SUPERPROMOTIE

€ 195,00

Olijfbomen met oude en verweerde stam

Stamomtrek van 40 tot 80 cm

Totale hoogte incl pot ca 240 cm

Leeftijd 40 tot 60 jaar

Wenst U levering? Klik dan hier voor de opties en prijzen
Uitverkocht, terug leverbaar vanaf maart 2021

Uitverkocht

Olijfboom bonsai met dikke oude stam in schaal

€ 345,00
Uitverkocht

Deze bonsai olijfbomen hebben een dikke oude stam met stamomtrek van ca 70 à 80 cm. Leeftijd ca 50 jaar. Mooie volle kruinen. Totale hoogte incl schaal ca 190 cm.
Wenst U levering? Klik dan hier voor de opties en prijzen
Uitverkocht, terug leverbaar vanaf maart 2021

Olea bonsai met oude dikke stammen