Home » Olijfbomen » Olea europea 'bonsai'

Olea europea 'bonsai'

De bomen uit deze collectie zijn stuk voor stuk door ons zelf geselecteerd om er zeker van te zijn dat we U de beste olijfbomen kunnen aanbieden.

Al deze bomen hebben jaren op de olijfgaarden gestaan in zon, wind en warmte, en hebben daardoor elk een zeer uitgesproken vorm en stam.

We hebben in deze collectie een zeer ruime keuze, met bomen van 40 cm tot wel 200 cm stamomtrek, en een leeftijd van 40 tot 150 jaar oud!                  Alle met een zeer mooi ontwikkelde kruin. Deze bomen hebben een totale hoogte inclusief pot van ca 220 tot 350 cm.

Stuk voor stuk zijn deze bomen authentiek, en zullen zeker zorgen voor een Zuiderse sfeer op uw terras, in uw patio of tuin, aan uw zwembad...

Door onze grootschalige inkoop, kunnen we deze bomen aan super promotie prijzen aanbieden!

Bv. Bonsai boom met stamomtrek van 40 tot 60 cm, leeftijd ca 40 jaar, totale hoogte ca 230 cm à 195 euro!!!

Hebt u liever een kleinere boom of mss een boom met speciale vormsnoei? Ook in deze hebben we een ruim assortiment, kijk daarvoor even op de andere pagina's van de Olijfbomen  of in onze   WEBSHOP

Bomen met stamomtrek tot 100 cm kunnen makkelijk met een gewone aanhangwagen vervoerd worden, voor de grotere bomen hebt U wel een dubbelassige aanhangwagen nodig. Voorzie wel enkele goede spanbanden om bomen vast te maken.

 

 

Uitverkocht

Olijfbomen met oude en verweerde stam

Stamomtrek van 40 tot 80 cm

Totale hoogte incl pot ca 240 cm

Leeftijd 40 tot 60 jaar

Wenst U levering? Klik dan hier voor de opties en prijzen

Deze bonsai olijfbomen hebben een dikke oude stam met stamomtrek van ca 70 à 80 cm. Leeftijd ca 50 jaar. Mooie volle kruinen. Totale hoogte incl schaal ca 190 cm.
Wenst U levering? Klik dan hier voor de opties en prijzen